Форми для розстоювання тіста з ротанга призначені для остаточної розстойки тестової заготовки.
Кошики виготовляються з натурального природного матеріалу, що дозволяють тесту «дихати» під час підйому, залишаючи красивий спіральний малюнок на скоринці готового хліба. При правильному використанні форми для расстойки хліба з ротанга служать довгі роки.
Тканинний чохол в подарунок! Ми в инстаграмме: @pletenoe17. підписуйтесь дізнатися важливі акції
Замовте і отримаєте пишний, смачний хліб!
Підходить для хліба на заквасці, подового хліба.
ДОГЛЯД ЗА КОШИКАМИ ДЛЯ РАССТОЙКИ З РОТАНГА
Перед першим застосуванням, а також час від часу в процесі використання ротанговы форми необхідно дезінфікувати. Це можна робити за допомогою жорсткої щітки і розчину води і оцту, або в духовці.
Духовку розігріти до 120-140 С і поставити туди порожні кошики на 45-50 хвилин. Суть дезінфекції полягає в тому, щоб убити можливі спори грибків і бактерій, які живуть у вологому середовищі.
Доставка через Нову Пошту. Пакуємо дбайливо і добротно.