Кошики для розстоювання тіста з ротанга призначені для остаточної розстойки тестової заготовки. Кошики виготовляються з натурального природного матеріалу, що дозволяють тесту «дихати» під час підйому, залишаючи красивий спіральний малюнок на скоринці готового хліба. При правильному використанні форми для расстойки хліба з ротанга служать довгі роки.
Тканинний чохол з льону у подарунок! Фабричний, зшитий за розміром кошика Ми инстаграмме, : @pletenoe17. підписуйтесь дізнатися важливі акції
- Вага тістової заготовки до 750 г
Замовте і отримаєте пишний хліб з рельєфним малюнком!
Підходить для хліба на заквасці, подового хліба.
ДОГЛЯД ЗА КОШИКАМИ ДЛЯ РАССТОЙКИ З РОТАНГА
Перед першим застосуванням, а також час від часу в процесі використання ротангові форми необхідно дезінфікувати. Це можна робити за допомогою жорсткої щітки і розчину води і оцту, або в духовці.
Духовку розігріти до 120-140 С і поставити туди порожні кошики на 45-50 хвилин. Суть дезінфекції полягає в тому, щоб убити можливі спори грибків і бактерій, які живуть у вологому середовищі.