електронний Кухонний Термометр має довгий зонд, який може миттєво виміряти фактичну внутрішню температуру їжі. Зонд виготовлений з нержавіючої сталі з антимікробним покриттям, яке може запобігти зростанню бактерій, більше безпеки у використанні.
Використовується також для визначення готовності хліба!
Правильне визначення готовності хліба в процесі його випічки має велике значення. Від правильного визначення готовності хліба залежить його якість: товщина і забарвлення кірки і фізичні властивості м'якушки—еластичність і сухість на дотик. Зайва тривалість випічки збільшує запроторив, знижує продуктивність, викликає перевитрату палива.
Об'єктивним показником готовності хліба і булочних виробів є температура в центрі м'якушки, яка у кінці випічки повинна становити 96-97 °С.
Висока точність термометра: використовується для приготування їжі на кухні (стейк, яловичина, свинина, ягня, птах, курка, шашлик, гамбургер, шашлик або овочі), випічки, молока або навіть ванни.
Автоматичне відключення: Автоматичне відключення після 10 хвилин бездіяльності.
Технічні характеристики:
Матеріал: пластик + електронний компонент
Діапазон вимірювань: від-50 °C до 300 °C (від 58 °F до 572 °F)
Точність вимірювання: ± 1 °
Вимірювання періоду: 0,8 с
Є гачок для підвішування при зберіганні на кухні.
Роздільна здатність дисплея: 0,1 °
Довжина корпусу 10 см
Довжина з зондом 24 см
Колір білий.
Працює від батареї. Батарейка в комплектації.
Доставка через Нову Пошту. Ми в инстаграмме: @pletenoe17. підписуйтесь дізнатися важливі акції