Для розстоювання тіста застосовуються форми з лози зовні нагадують кошики.
Кожен виріб виконано вручну, виключно з природних матеріалів (ніякого клею ). Завдяки чому хліб "дихає". Тканинний чохол подарунок! Ми в инстаграмме: @pletenoe17. підписуйтесь дізнатися важливі акції
Розмір:
- для тестової заготовки до 0,75 кг
- діаметр 20 см
- висота 8 см
- Матеріал - ротанг натуральний
Уявіть, як ви отримуєте більше заявок від торгових точок, ваш хліб з радістю купують в регіоні, а все тому що хліб добре підходить в таких формах для вистоювання, випікається пишним і апетитним.
Користуватися такими формами надзвичайно просто - потрібно внутрішню поверхню кошики посипати борошном і помістити готову вимішане тісто в неї. Розмістити у теплому місці. Після того як тісто збільшилося в об'ємі, перемістити на деко і випікати. Кошики для розстоювання тіста забороняється поміщати духовку, надмірно зволожувати.
Доставка через Нову Пошту. Перевіряємо перед відправкою.
Підходить для хліба на заквасці, подового хліба.
ДОГЛЯД ЗА КОШИКАМИ ДЛЯ РАССТОЙКИ З РОТАНГА
Перед першим застосуванням, а також час від часу в процесі використання ротанговы форми необхідно дезінфікувати. Це можна робити за допомогою жорсткої щітки і розчину води і оцту, або в духовці.
Духовку розігріти до 120-140 С і поставити туди порожні кошики на 45-50 хвилин. Суть дезінфекції полягає в тому, щоб убити можливі спори грибків і бактерій, які живуть у вологому середовищі.