Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Будні: 09:00–19:00

Сб: 09:00–18:00

0
Мій кошик
Каталог

 

«Нововю поштою» по Україні — пекарський інвентар.

Вироби з лози - Укрпошта, Нова Пошта,

Більше інформації про доставку

Оплата кур'єру або післяплата.

Гарантія від виробника від 1 до 3 років.

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Характеристики
Состояние Новое
Конструкция формы Цельная
Диаметр 200 мм
Страна производитель Словения
Тип формы Круглая
Высота стенок 80 мм

Форма кошик для расстойки хліба з ротанга на 0,75 з чохлом. Розстоєчні кошики для тіста

В наявності
Артикул: pl075
450 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Замовити швидко
Опис

Для розстоювання тіста застосовуються форми з лози зовні нагадують кошики.

Кожен виріб виконано вручну, виключно з природних матеріалів (ніякого клею ). Завдяки чому хліб "дихає". Тканинний чохол подарунок! Ми в инстаграмме: @pletenoe17. підписуйтесь дізнатися важливі акції

 

Розмір:

  • для тестової заготовки до 0,75 кг
  • діаметр 20 см
  • висота 8 см
  • Матеріал - ротанг натуральний

 

Уявіть, як ви отримуєте більше заявок від торгових точок, ваш хліб з радістю купують в регіоні, а все тому що хліб добре підходить в таких формах для вистоювання, випікається пишним і апетитним.

Користуватися такими формами надзвичайно просто - потрібно внутрішню поверхню кошики посипати борошном і помістити готову вимішане тісто в неї. Розмістити у теплому місці. Після того як тісто збільшилося в об'ємі, перемістити на деко і випікати. Кошики для розстоювання тіста забороняється поміщати духовку, надмірно зволожувати.

Доставка через Нову Пошту. Перевіряємо перед відправкою.

Підходить для хліба на заквасці, подового хліба.

ДОГЛЯД ЗА КОШИКАМИ ДЛЯ РАССТОЙКИ З РОТАНГА
Перед першим застосуванням, а також час від часу в процесі використання ротанговы форми необхідно дезінфікувати. Це можна робити за допомогою жорсткої щітки і розчину води і оцту, або в духовці.
 
Духовку розігріти до 120-140 С і поставити туди порожні кошики на 45-50 хвилин. Суть дезінфекції полягає в тому, щоб убити можливі спори грибків і бактерій, які живуть у вологому середовищі.

 

Вгору