Форми для розстоювання тіста з ротанга сплетені без жодної краплі клею. Ручна робота. Прутики ротанга надійно скріплені. Ми в инстаграмме, : @pletenoe17. підписуйтесь дізнатися важливі акції
Кошики для расстойки хліба - це відмінний спосіб урізноманітнити асортимент хлібобулочної продукції, навіть не змінюючи технології. Розстоєчні кошики підходять для хліба на заквасці, подового хліба.
Тканинний чохол з льону у подарунок!
Хліб добре підходить у формах для розстоювання тіста з ротанга і виходить пишним і смачним. Підходить набагато краще в такій формі, всі пекарі починали з мисок, як економ варіанті. Всі хто перейшов на кошики відзначають, що тісто краще розкривається розрізах. Не відволожується, так як корзинка вбирає зайву вологу. Не липне ні до кошики, ні до чохла тканинному.
А цікава рельєфна форма від прутиків на випеченому хлібі, акцентує увагу і викликає бажання спробувати хлібець.
Кошики добре себе зарекомендували в умовах інтенсивних виробництв хлібозаводів і пекарень. Витримують навантаження і швидкість працівників пекарського залу.
Вага тістової заготовки - 750г
Діаметр - 20 см
Глибина - 8 см
Матеріал - натуральний ротанг
Ціна вказана за 1шт
Відправляємо у всі регіони України через Нову Пошту.
Підходить для хліба на заквасці, подового хліба.
ДОГЛЯД ЗА КОШИКАМИ ДЛЯ РАССТОЙКИ З РОТАНГА
Перед першим застосуванням, а також час від часу в процесі використання ротанговы форми необхідно дезінфікувати. Це можна робити за допомогою жорсткої щітки і розчину води і оцту, або в духовці.
Духовку розігріти до 120-140 С і поставити туди порожні кошики на 45-50 хвилин. Суть дезінфекції полягає в тому, щоб убити можливі спори грибків і бактерій, які живуть у вологому середовищі.