Кошик з ротанга століттями використовується для расстойки хліба на заквасці, ремісничого хліба. Виготовлена з натурального ротанга розміром більше 8 мм в діаметрі. Тісто у ротангових формі захищено від вологості, так як добре вентилюється.
Чохол з льону - в подарунок. Ми в инстаграмме: @pletenoe17. підписуйтесь дізнатися важливі акції
Тістова заготовка оформиться в очікувану форму трикутника. Пекарі оцінять нову форму.
Розмір 20 см * 20 см *6,5 см
НАТУРАЛЬНИЙ РОТАНГ - 100% натуральний ротанговий очерет, без сколів, гладкий, поверхню стику плоска і рівна. Форми для розстоювання тіста підходять для будь-якого тесту, включаючи хліб на заквасці. Кільця цієї хлібної корзини на заквасці можна природним чином вписується в хліб під час процесу ферментації, утворюючи простий і красивий візерунок.
★ Глибина трикутної кошики для хліба дозволяють створювати спіральні кільця і випікати тисячі хлібів в європейському французькому стилі для випічки хліба.
★ Після використання, необхідно мити вручну теплою водою протягом 2 хвилин і залиште сухої після очищення; або залиште де-небудь в теплі і сухому
★ При бажанні використовувати тканинний чохол. Без чохла кошик не потребує ретельного очищення.
Кошик з ротанга призначена не тільки для бродіння тіста, але і для інших цілей. Натуральність дерева забезпечує сільський екостиль. Плетений натуральний ротанг цікаво використовувати для подачі хліба на стіл або як кошик з фруктами.
Доставка через Нову Пошту.
Підходить для хліба на заквасці, подового хліба.
ДОГЛЯД ЗА КОШИКАМИ ДЛЯ РАССТОЙКИ З РОТАНГА
Перед першим застосуванням, а також час від часу в процесі використання ротанговы форми необхідно дезінфікувати. Це можна робити за допомогою жорсткої щітки і розчину води і оцту, або в духовці.
Духовку розігріти до 120-140 С і поставити туди порожні кошики на 45-50 хвилин. Суть дезінфекції полягає в тому, щоб убити можливі спори грибків і бактерій, які живуть у вологому середовищі.