Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:
0
Мій кошик

 

Способи доставки

Доставка "Нова пошта"

Способи оплати

Післяплата 

Оплата карткою Visa, Masterkard - WayForPay

Гарантія від виробника від 1 до 3 років.

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Целюлозна форма для відстоювання тіста на хліб, д19, на 750 г

В наявності
Артикул: целюлоза круг 19
600 грн
650 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Замовити швидко
Опис

Виготовлені з екологічно чистої деревної целюлози: від дерева - до столу.  наші форми для відстоювання тіста використовують силу та красу природи, не завдаючи їй шкоди в процесі.

Наші форми з ялинової целюлози, отримані з екологічно чистих місцевих німецьких лісів. Виготовлено в Німеччині. Ручна робота. Чекаємо на поставку біля двох місяців.

Крім того, вам сподобається те, що наші чаші для розстоювання хліба VIKAN на 100% біологічно розкладаються та не містять хімікатів!

 

Діаметр 19 см

висота 7 см

з спіральним малюнком всередині

·        Створюйте чудову рівну скоринку: бажаєте почути потріскування теплого хрусткого хліба, щойно вийнятого з духовки?

Створюйте повітряні хлібини із золотистою скоринкою з кошиком Vikan, який рівномірно вбирає вологу для значно покращеної повітропроникності та смаку.

 

 

Перед першим використанням:

– Розігрійте духовку до 170 градусів і вимкніть її через 3 хвилини. Помістіть круглу форму ще на 20 хвилин, потім вийміть її з духовки та дайте їй повністю охолонути.


– рясно посипати борошном і розтерти пальцями всю внутрішню поверхню.
– видаліть надлишки борошна та зберігайте подалі від прямих сонячних променів у добре провітрюваному місці.

Інструкції для регулярного застосування:

– дайте тісту відпочити принаймні 30 хвилин, перш ніж формувати його.
– покрийте форму, щоб уникнути прилипання.

Очищення та догляд:

– після кожного використання треба почистити форму, підійде для очищення спеціальна щіточка з бамбуковою ручкою,  щоб видалити будь-які залишки тіста або накопичення борошна.

Попередження:

– ніколи не використовуйте воду чи мило для чищення форми.


– переконайтеся, що ви правильно висушили після кожного використання, щоб уникнути появи цвілі або псування.


 – якщо ви використовуєте духовку для сушіння, переконайтеся, що вона вимкнена – використовуйте лише залишкове тепло!

 

Вгору