Кількість
|
Вартість
|
||
|
Способи доставки
Доставка "Нова пошта"
Виготовлені з екологічно чистої деревної целюлози: від дерева - до столу. наші форми для відстоювання тіста використовують силу та красу природи, не завдаючи їй шкоди в процесі.
Наші форми з ялинової целюлози, отримані з екологічно чистих місцевих німецьких лісів. Виготовлено в Німеччині. Ручна робота. Чекаємо на поставку біля двох місяців.
Крім того, вам сподобається те, що наші чаші для розстоювання хліба VIKAN на 100% біологічно розкладаються та не містять хімікатів!
Діаметр 19 см
висота 7 см
з спіральним малюнком всередині
· Створюйте чудову рівну скоринку: бажаєте почути потріскування теплого хрусткого хліба, щойно вийнятого з духовки?
Створюйте повітряні хлібини із золотистою скоринкою з кошиком Vikan, який рівномірно вбирає вологу для значно покращеної повітропроникності та смаку.
Перед першим використанням:
– Розігрійте духовку до 170 градусів і вимкніть її через 3 хвилини. Помістіть круглу форму ще на 20 хвилин, потім вийміть її з духовки та дайте їй повністю охолонути.
– рясно посипати борошном і розтерти пальцями всю внутрішню поверхню.
– видаліть надлишки борошна та зберігайте подалі від прямих сонячних променів у добре провітрюваному місці.
Інструкції для регулярного застосування:
– дайте тісту відпочити принаймні 30 хвилин, перш ніж формувати його.
– покрийте форму, щоб уникнути прилипання.
Очищення та догляд:
– після кожного використання треба почистити форму, підійде для очищення спеціальна щіточка з бамбуковою ручкою, щоб видалити будь-які залишки тіста або накопичення борошна.
Попередження:
– ніколи не використовуйте воду чи мило для чищення форми.
– переконайтеся, що ви правильно висушили після кожного використання, щоб уникнути появи цвілі або псування.
– якщо ви використовуєте духовку для сушіння, переконайтеся, що вона вимкнена – використовуйте лише залишкове тепло!